dmylogi.ru

Hoe om jou wikiHow rekening te sluit

As jy besluit het om nie meer aan wikiHow deel te neem nie, kan jy net uitloggen en dit nooit weer gebruik nie. As jy bekommerd is dat jou identiteit is gekoppel aan jou bydraes en wil saamvat paar los punte is, hier is `n paar maniere om heeltemal los te koppel wikiHow rekening wat jy geskep het. Jy kan `n rekening nie uit nie, maar jy kan dit heeltemal anoniem te maak en wysigings geword van daardie rekening sal nie weer gekoppel word aan jou.

stappe

Close-jou-rekening-wikiHow-Pas-1.jpg" klas ="beeld ligkas">
Prent getiteld Sluit jou wikiHow-rekening Stap 1.jpg
1
Neem jou e-pos uit Gaan na jou voorkeure. Klik op Kennisgewings en verwyder enige e-pos wat met jou rekening verband hou, of gaan direk na hierdie skakel om jou e-pos te verwyder. Laat die area van die e-pos adres leeg.
  • U kan ook op klik "afskakel" langs die opsie "Ontvang e-posse van wikiHow" Om e-pos kennisgewings te deaktiveer, as jy nie heeltemal van jou e-pos wil ontkoppel nie.
  • Close-jou-rekening-wikiHow-Pas-2.jpg" klas ="beeld ligkas">
    Prent getiteld Sluit jou wikiHow rekening Stap 2.jpg
    2
    Vee jou gebruikersblad uit.
  • Klik op "My profiel" in die hangkieslys boaan enige wikiHow-bladsy. Klik op "My gebruikers bladsy".
    Close-jou-rekening-wikiHow-Pas-2.1.jpg" klas ="beeld ligkas">
    Prent getiteld Sluit jou wikiHow rekening Stap 2.1.jpg
  • Klik op "Verwyder profiel" Om u inligting in die profieldoos te verwyder en bevestig wanneer die dialoogkassie verskyn.
    Close-Jou-wikiHow-rekening-stap-2Bullet2.jpg" klas ="beeld ligkas">
  • Klik op die blad Redigeer. Merk alles daar en vee dit uit.
    Close-jou-rekening-wikiHow-Pas-2.2.jpg" klas ="beeld ligkas">
    Prent getiteld Sluit jou wikiHow rekening Stap 2.2.jpg
  • Klik op "red". Dit sal jou gebruikersblad leegmaak, maar mense sal steeds kan sien wat daar geskryf is toe die geskiedenis van die bladsy gekyk word. As jy ook die geskiedenis wil verwyder, noem die bladsy wat uitgevee moet word deur te tik {Voorgestelde vir uitvee}. Op `n sekere tyd sal dit deur `n administrateur uitgevee word en jy sal weet dat dit verwyder is, want wanneer jy op klik "rekord" Daar sal niks daar wees nie.
    Close-jou-rekening-wikiHow-Pas-2.3.jpg" klas ="beeld ligkas">
    Prent getiteld Sluit jou wikiHow rekening Stap 2.3.jpg
  • Close-jou-rekening-wikiHow-Pas-3.jpg" klas ="beeld ligkas">
    Prent getiteld Sluit jou wikiHow rekening Stap 3.jpg
    3
    Verwyder jou besprekingsblad. Gaan na die oortjie "bespreking" op jou gebruikersblad en daar druk "wysig" en verwyder al die inhoud. U hoef nie die bladsy te benoem wat uitgevee moet word nie aangesien dit onwaarskynlik is dat u enige identifiserende inligting op u besprekingsblad geplaas het.
  • `N Maklike manier is om te druk ^ Ctrl+A (⌘ Cmd+A op `n Mac) en druk die delete sleutel. Druk dan die knoppie "publiseer" aan die einde van die bladsy.
    Close-jou-rekening-wikiHow-Pas-3.1.jpg" klas ="beeld ligkas">
    Prent getiteld Sluit jou wikiHow rekening Stap 3.1.jpg
  • Close-jou-rekening-wikiHow-Pas-4.jpg" klas ="beeld ligkas">
    Prent getiteld Sluit jou wikiHow rekening Stap 4.jpg
    4
    Verander jou gebruikersnaam, as dit op enige manier gekoppel is aan jou identiteit. Gaan na voorkeure en verander jou regte naam en bynaam. As hierdie velde leeg bly, word u gebruikersnaam (in die URL van u profielpagina) gebruik om u werk toe te pas.
  • 5
    Verander jou gebruikersnaam indien nodig. Weereens, dit is slegs indien die naam of ander manier verbind vorm jou identiteit, asof jou huidige naam, of as `n gebruiker naam wat jy gebruik `n hele paar webtuistes. Om jou gebruikersnaam te verander vul hierdie vorm in of stuur `n e-pos aan Anna.
  • Close-jou-rekening-wikiHow-Pas-6.jpg" klas ="beeld ligkas">
    6
    Sluit sessie en moenie weer aanmeld nie.
  • wenke

    • Miskien moet jy die koekies en enige toegangsinligting onthou wat deur wikiHow onthou word in jou blaaier.

    waarskuwings

    • As u al die bogenoemde doen en u wagwoord vergeet het, is dit onwaarskynlik dat u die rekening weer kan inskryf. As u die opsie wil oopmaak, moet u e-pos adres nie in u voorkeure verwyder word nie. As u `n e-pos adres het, kan u u wagwoord terugstel.
    Deel op sosiale netwerke:

    Verwante
    Hoe om jou Pottermore rekening te verwyderHoe om jou Pottermore rekening te verwyder
    Hoe om `n Facebook-rekening by `n Mac te voegHoe om `n Facebook-rekening by `n Mac te voeg
    Hoe om `n Yahoo! by te voeg na `n MacHoe om `n Yahoo! by te voeg na `n Mac
    Hoe om jou verstek Gmail rekening te veranderHoe om jou verstek Gmail rekening te verander
    Hoe om die sessie op `n iPhone te sluitHoe om die sessie op `n iPhone te sluit
    Hoe om uit te teken van `n Google-rekening op AndroidHoe om uit te teken van `n Google-rekening op Android
    Hoe om seker te maak of jou Gmail-rekening gehack isHoe om seker te maak of jou Gmail-rekening gehack is
    Hoe om `n webknoppie vir jou Gmail-rekening op te stelHoe om `n webknoppie vir jou Gmail-rekening op te stel
    Hoe om kennisgewings van speletjies op Facebook af te skakelHoe om kennisgewings van speletjies op Facebook af te skakel
    Hoe om `n Facebook-rekening te deaktiveerHoe om `n Facebook-rekening te deaktiveer
    » » Hoe om jou wikiHow rekening te sluit
    © 2021 dmylogi.ru