dmylogi.ru

Hoe om `n Dropbox-rekening te verwyder

As jy `n Dropbox-rekening uitvee, verloor jy toegang tot al die lêers wat daarop gestoor is. U moet seker maak dat u enige belangrike lêers op die rekenaar rugsteun voordat u u rekening uitvee. U kan slegs `n Dropbox-rekening uit u desktop-weergawe verwyder.

stappe

Deel 1
Maak `n rugsteun van die lêers

Prent getiteld Kanselleer `n Dropbox-rekening Stap 1
1
Teken in op die Dropbox-bladsy vanaf die rekenaar. As jy die Dropbox-rekening uitvee, kan jy nie by jou webwerf of mobiele program aanmeld nie. Dit beteken dat u toegang sal verloor tot enige lêer wat u nie gestoor het nie. As gevolg van die manier waarop die aansoek werk, is dit nie moontlik om toegang tot lêers te verkry sonder `n internetverbinding sonder die aansoek. Daarom is die beste manier om lêers te laai, om `n rekenaar te gebruik.
  • Prent getiteld `n Dropbox rekening stap 2
    2
    Kies al die lêers wat jy wil stoor. pers ⌘ bevel of ^ Ctrl en klik op elke lêer en gids wat jy wil aflaai.
  • Prent getiteld Kanselleer `n Dropbox-rekening Stap 3
    3
    Klik op die knoppie "aflaai". Dit sal al die geselekteerde lêers aflaai in `n enkele zip-lêer wat u later kan oopmaak wanneer u toegang nodig het. U benodig dalk `n bietjie tyd om groot zip-lêers af te laai.
  • Deel 2
    Gebruik `n mobiele toestel

    Prent getiteld Kanselleer `n Dropbox-rekening Stap 4
    1
    Maak die Dropbox-bladsy oop in die blaaier van die mobiele toestel. Jy sal nie die rekening kan verwyder met die Dropbox-aansoek nie. U sal hul webwerf moet besoek.
  • Prent getiteld `n Dropbox rekening stap 5
    2
    Raak die skakel "Desktop weergawe" aan die onderkant van die bladsy. U kan die rekening slegs van die desktop weergawe verwyder. U sal waarskynlik die skerm moet verhoog wanneer u oorskakel na die lessenaar weergawe om die skakels te lees.
  • Prent getiteld `n Dropbox rekening stap 6
    3
    Kanselleer jou intekening op Pro as jy een het. Voordat u die Dropbox-rekening kan verwyder, moet u enige Pro-intekening wat u aktief het, kanselleer. besoek https://dropbox.com/downgrade in die mobiele blaaier en raak "Ek wil nog steeds aftrek" om dit te kanselleer.
  • Prentjie getiteld Kanselleer `n Dropbox-rekening Stap 7
    4
    Raak jou naam in die regter boonste hoek. Verhoog die skerm as u dit moeilik raak.
  • Prent getiteld `n Dropbox rekening Stap 8 kanselleer
    5
    Toca "instellings" in die spyskaart wat verskyn. `N Nuwe bladsy sal gelaai word.
  • Prent getiteld Kanselleer `n Dropbox rekening Stap 9
    6
    Raak die oortjie "rekening". Miskien moet jy die skermgrootte weer verhoog om dit maklik aan te raak.
  • Prent getiteld `n Dropbox rekening stap 10
    7
    Gaan af en raak aan "Verwyder my Dropbox". U sal dit tot die einde onder vind "Verbonde dienste". Dit sal die vorm laai om die rekening te verwyder.
  • Prent getiteld `n Dropbox rekening stap 11
    8
    Tik jou Dropbox wagwoord in die vorm. U moet die wagwoord invoer om te verifieer dat dit u is.
  • Prent getiteld Kanselleer `n Dropbox-rekening Stap 12


    9
    Kies `n rede waarom jy vertrek. Jy moet `n rede kies voordat jy kan voortgaan, maar nie een van hulle raak eintlik die eliminasieproses nie.
  • Prent getiteld Kanselleer `n Dropbox-rekening Stap 13
    10
    Toca "Vee my rekening uit". Jou rekening sal gesluit wees en die lêers kan nie gesinkroniseer word nie. U sal nie toegang hê tot die lêers op u selfoon nie, aangesien u nie die Dropbox-program of sy webwerf kan gebruik nie. U kan toegang tot enige lêer wat gesinkroniseer is op die rekenaar met die Dropbox-program of afgelaai word vanaf die webblad.
  • Deel 3
    Gebruik `n rekenaar

    Prent getiteld Kanselleer `n Dropbox-rekening Stap 14
    1
    Teken in op die Dropbox webwerf. besoek dropbox.com en teken aan by die rekening wat jy wil verwyder.
  • Prent getiteld Kanselleer `n Dropbox-rekening Stap 15
    2
    Maak `n rugsteun van enige lêer wat jy wil stoor voordat jy die rekening uitvee. As jy jou Dropbox-rekening sluit, sal jy toegang verloor tot enige lêer wat daarin gestoor is, wat jy nie met die rekenaar gesinkroniseer het nie. As u die Dropbox-program nooit op u rekenaar geïnstalleer het nie, moet u seker maak dat u die lêers wat u wil behou, stoor:
  • Kies al die lêers en dopgehou wat jy wil stoor. pers ⌘ bevel of ^ Ctrl en klik op elke lêer en gids wat jy wil kies.
  • Klik op die knoppie "aflaai" bo-aan die lys. Dit sal al die lêers en dopgehou wat jy gekies het, aflaai in `n enkele zip-lêer op die rekenaar.
  • Open die zip-lêer wanneer u toegang tot die lêers moet hê. Dubbelklik op die zip-lêer om dit oop te maak en kies dan "uittreksel" om die inhoud op die hardeskyf te kopieer en dit te wysig.
  • Prent getiteld Kanselleer `n Dropbox-rekening Stap 16
    3
    Kanselleer jou intekening op Dropbox Pro (as jy een het). As u `n Dropbox Pro-rekening het, moet u die intekening kanselleer voordat u dit kan verwyder.
  • besoek https://dropbox.com/downgrade en klik "Ek wil nog steeds aftrek" om die intekening te kanselleer.
  • Prent getiteld Kanselleer `n Dropbox-rekening Stap 17
    4
    Klik op die rekening naam in die regter bovenhoek van die skerm. Dit sal `n klein spyskaart wys.
  • Prent getiteld `n Dropbox-rekening kanselleer Stap 18
    5
    Kies "instellings". Die rekeninginstellingsbladsy sal oopmaak.
  • Dit is ook moontlik om te besoek dropbox.com/account om direk na die bladsy te gaan.
  • Prent getiteld `n Dropbox rekening stap 19
    6
    Klik op die blad "rekening". Dit sal die gebruik van berging wys.
  • Prent getiteld `n Dropbox-rekening kanselleer Stap 20
    7
    Gaan af en klik op die oortjie "Verwyder my Dropbox". Die rekeningverwijderingsvorm sal gehef word.
  • Prent getiteld Kanselleer `n Dropbox-rekening Stap 21
    8
    Voer die wagwoord in As `n sekuriteitsmaatreël moet u weer u wagwoord insleutel voordat u die rekening verwyder.
  • Prent getiteld Kanselleer `n Dropbox rekening Stap 22
    9
    Kies `n rede om te vertrek. Dit maak nie saak watter opsie jy kies nie, maar die keuse van een wat benader is, kan Dropbox help om in die toekoms te verbeter.
  • Prent getiteld `n Dropbox rekening stap 23
    10
    Klik op "Vee my rekening uit". Die rekening sal gesluit wees en die Dropbox-lêers sal ophou om te sinkroniseer. Jy het nie meer toegang tot jou lêers deur die webblad of toepassing van Dropbox, maar hulle sal in die gids Dropbox op die rekenaar bly as die program wat jy Dropbox geïnstalleer het.
  • Deel op sosiale netwerke:

    Verwante
    Hoe om lêers van Dropbox op Android af te laaiHoe om lêers van Dropbox op Android af te laai
    Hoe om Dropbox van `n Mac te verwyderHoe om Dropbox van `n Mac te verwyder
    Hoe om `n aansoek in Dropbox te ontkoppelHoe om `n aansoek in Dropbox te ontkoppel
    Hoe om Dropbox te beginHoe om Dropbox te begin
    Hoe om die Dropbox-gids na `n nuwe plek te skuifHoe om die Dropbox-gids na `n nuwe plek te skuif
    Hoe om foto`s van `n Android-toestel na `n rekenaar te skuifHoe om foto`s van `n Android-toestel na `n rekenaar te skuif
    Hoe om e-boeke op te laai na Marvin van DropboxHoe om e-boeke op te laai na Marvin van Dropbox
    Hoe om `n Dropbox-rekening uit jou rekenaar te verwyderHoe om `n Dropbox-rekening uit jou rekenaar te verwyder
    Hoe om vorige weergawes van `n lêer in Dropbox te herstelHoe om vorige weergawes van `n lêer in Dropbox te herstel
    Hoe om lêers te rugsteun of oor te dra tussen Google Drive en Dropbox met behulp van FriendsHoe om lêers te rugsteun of oor te dra tussen Google Drive en Dropbox met behulp van Friends
    » » Hoe om `n Dropbox-rekening te verwyder
    © 2021 dmylogi.ru