dmylogi.ru

Hoe om weer by `n gedeelde vouer aan te sluit wat in Dropbox uitgevee is

Dropbox laat gebruikers toe om hul dopgehou met mekaar te deel. As u voorheen `n gids in Dropbox gedeel het en die toegang nie deur die eienaar herroep is nie, kan u weer aansluit by `n gids wat u verwyder of agtergelaat het.

Metode 1

Sluit weer by die Dropbox tuisblad
Prent getiteld Hersien `n gedeelde vouer verwyder op Dropbox Stap 1
1
Teken in op Dropbox deur jou rekening. Gaan na die Dropbox webwerf en log in met jou gebruikersnaam en wagwoord.
  • U kan ook u rekening aanlyn oopmaak met die Dropbox-ikoon op u lessenaar. Net die ikoon vind, kliek daarop en kies Dropbox.com.
  • Prent getiteld Hersien `n gedeelde vouer verwyder op Dropbox Stap 2
    2
    Gaan na die "Deel" -bladsy. Van die dropbox-tuisblad, kliek op `Deel` in die kieslys bo links. Die lys van gedeelde dopgehou en geskrapde dopgehou moet verskyn.
  • Prent getiteld Hersien `n gedeelde vouer verwyder op Dropbox Stap 3
    3
    Voeg weer by `n vouer. Onder die geskrapde vouers sal jy die gedeelde vouers vind waarvoor jy toegang gehad het. Vind die gids wat jy weer wil aansluit, en klik "Re-join".
  • U sal gevra word vir `n bevestiging deur middel van `n dialoogvenster.
  • Kliek op "weer aansluit by die gids."
  • Prent getiteld Hersien `n gedeelde vouer verwyder op Dropbox Stap 4
    4
    Kyk na die gids waaraan jy weer gekoppel is. In sekondes sal jy sien dat die vouer wat jy weer aangeheg het, van die geskrapde vouers verdwyn en dat dit weer in jou Dropbox-dopgehou sal verskyn.
  • Nou kan jy dit sien en weer toegang tot die lêers kry.
  • Metode 2

    Hersien deur die eienaar van die gids te vra
    Prent getiteld Hersien `n gedeelde vouer verwyder op Dropbox Stap 5
    1
    Kontak die eienaar van die gids. Vind die eienaar van die gids wat jy weer wil aansluit. Vra hom om jou uit te nooi om weer by die gedeelde gids aan te sluit.
  • Prent getiteld Hersien `n gedeelde vouer verwyder op Dropbox Stap 6
    2
    Wag totdat hy jou toelaat om toegang te verkry. U sal `n kennisgewing ontvang dat u in kennis gestel word dat u gevra is om by `n gedeelde vouer op Dropbox aan te sluit.
  • Prent getiteld Hersien `n gedeelde vouer verwyder op Dropbox Stap 7
    3
    Voeg weer by die gids.
  • Prent getiteld Hersien `n gedeelde vouer verwyder op Dropbox Stap 8
    4
    Kyk na die gids waaraan jy weer gekoppel is. Sodra jy die gids suksesvol weer aangemeld het, kan jy dit weer sien en toegang kry tot die lêers.
  • Deel op sosiale netwerke:

    Verwante
    Hoe om lêers van Dropbox op Android af te laaiHoe om lêers van Dropbox op Android af te laai
    Hoe om Dropbox van `n Mac te verwyderHoe om Dropbox van `n Mac te verwyder
    Hoe om `n aansoek in Dropbox te ontkoppelHoe om `n aansoek in Dropbox te ontkoppel
    Hoe om `n Dropbox-rekening te verwyderHoe om `n Dropbox-rekening te verwyder
    Hoe om Dropbox te beginHoe om Dropbox te begin
    Hoe om die Dropbox-gids na `n nuwe plek te skuifHoe om die Dropbox-gids na `n nuwe plek te skuif
    Hoe om foto`s van `n Android-toestel na `n rekenaar te skuifHoe om foto`s van `n Android-toestel na `n rekenaar te skuif
    Hoe om e-boeke op te laai na Marvin van DropboxHoe om e-boeke op te laai na Marvin van Dropbox
    Hoe om `n Dropbox-rekening uit jou rekenaar te verwyderHoe om `n Dropbox-rekening uit jou rekenaar te verwyder
    Hoe om vorige weergawes van `n lêer in Dropbox te herstelHoe om vorige weergawes van `n lêer in Dropbox te herstel
    » » Hoe om weer by `n gedeelde vouer aan te sluit wat in Dropbox uitgevee is
    © 2021 dmylogi.ru